Misfitsin tunnelmat ensimmäisen reunion-keikan jälkeen: haluamme ehdottomasti lisää

06.09.2016

Horror punk -legenda Misfits esiintyi viime sunnuntaina ensimmäistä kertaa 33 vuoteen Glenn Danzigin kanssa Denverissä. Rolling Stone -lehti jututti basisti Jerry Onlya ja kitaristi Doylea tuoreeltaan konsertin jälkeen.

Misfitsillä on sovittuna ainoastaan kaksi keikkaa Danzigin kanssa, mutta jatkoa todennäköisesti seuraa. Vilahtipa Jerry Onlyn puheissa jopa haaveet tällä kokoonpanolla levyttämisestä.

– Minä haluan jatkaa. Tiedän että Doyle ja Glenn haluavat jatkaa. Meidän täytyy vain olla tarpeeksi isoja ihmisinä, jotta homma pysyy liikkeessä. Bändi täyttää pian 40 vuotta, joten ajoitus ei ainakaan voisi olla parempi, Jerry intoilee.

– Ennen pitkää Doyle haluaa tehdä levyn, samoin minä ja Glenn. Miksi emme siis yhdistäisi voimiamme ja tekisi maailman parhainta levyä? Jokainen tuo oman elementtinsä pöytään, josta voimme muovata vaikka mitä.

Jerry Only on pitänyt Misfitsin pyörät pyörimässä jo 20 vuotta. Basisti myöntää, että ilman Danzigia hommasta on puuttunut ”se jokin”.

– Hän jätti aukon, jota kukaan ei saanut täytettyä. Ja olen varma, että sama koskee myös häntä. Hänen bändeissään on vaihtunut väkeä usein. Mutta kun olemme yhdessä, olemme todella yhtä.

Misfitsillä on sovittuna vielä yksi esiintyminen Chicagossa syyskuun puolivälissä. Myös tuolla keikalla nähdään rummuissa entinen Slayer-kannuttaja, nykyään Suicidal Tendenciessä vaikuttava Dave Lombardo.

Lisää luettavaa