”Mitä vanhemmaksi tulen, sitä helpommaksi ja vaikeammaksi asiat tulevat” – Metallican James Hetfield pohtii tulevaa

Hetfield katsoi tulevaan näin vuodenvaihteen kynnyksellä.

28.12.2023

James Hetfieldiä haastateltiin Metallican oman The Metallica Report -podcastin tuoreimmassa jaksossa ja tältä muun muassa kysyttiin, millaisin mielin tämä katsoo eteenpäin näin vuodenvaihteen kynnyksellä.

”En yleensä ajattele paljon mitään uudenvuoden juttuja, mutta edelliseen vuoteen peilaten olen superkiitollinen siitä mitä minulla on ja mitä olen käynyt läpi. Odotan aina innolla sitä, mitä seuraava vuosi tuo tullessaan. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä helpommaksi ja vaikeammaksi asiat tulevat. Odotan aina innolla, että pääsemme taas tien päälle, soittamaan keikkoja ja näkemään niin tuttuja kuin tuntemattomia kasvoja”, elokuussa 60 vuotta täyttänyt Hetfield tuumaa.

”Jatkan itseni kehittämistä ja yritän tulla paremmaksi, parantaa asennettani elämää ja toisten ihmisten elämää kohtaan ja yritän tuoda ihmisille niin paljon iloa kuin vain pystyn.”

Suomeen Hetfield ja kumppanit tuovat iloa alkukesästä, kun hevijätti konsertoi Helsingin Olympiastadionilla 7. kesäkuuta ja uudelleen 9. kesäkuuta. Luvassa on kaksi täysin toisistaan poikkeavaa settiä eli keikoilla ei tulla kuulemaan ainoatakaan sama biisiä. Ensimmäisen illan lämmittelijöinä toimivat Architects sekä Mammoth WVH, jälkimmäisellä vuorostaan Five Finger Death Punch sekä Ice Nine Kills.

Lisää luettavaa