Nousua tekevä suomalaisbändi Detset allekirjoitti levytyssopimuksen – uudella musiikkivideokappaleella syvällinen pohjatarina

Detsetin myöhemmin ilmestyvää esikoislevyä pohjustetaan tietysti singlekappaleilla.

30.06.2021

Muiden muassa Carnalationistä, Medeiasta, Mors Subitasta, sekä Skeinistä tuttujen soittoniekkojen vuonna 2018 perustettu Detset on allekirjoittanut levydiilin saksalaisen Out of Line Musicin kanssa.

Tämä tarkoittaa tietysti debyyttilevyn julkaisua tulevaisuudessa, mutta sitä ennen on hyvä kuunnella viisikon tuorein singleirrotus, joka on nimeltään Graves:

”Olin elämässäni risteyskohdassa, joten Gravesin sanoitukset kumpusivat tuosta synkästä paikasta”, laulaja Sami Silvennoinen kertoo kappaleesta.

”Biisin syvällisempi sanoma on, että meillä on vain tietty määrä hiekkaa tiimalaseissamme. Voit toistaa samoja virheitä niin usein kuin tahdot. Sydämesi voi särkyä satoja kertoja, mutta menneelle ei mahda mitään, koska ainoastaan tämä hetki merkitsee.”

”Anna mielesi murtua, ja sydämesi särkyä, mutta älä yritä työntää noita asioita sivuun, koska varjo sekä sen kantamat näkymättömät arvet seuraavat aina. Meillä on yksi elämä ja yksi hauta, joten syleile jokaista arpeasi. Kaikella on tarkoituksensa.”

Detsetin single-episodi jatkuu kuukauden kuluttua, jolloin on vuorossa So Offended -kappaleen musiikkivideo.

Lisää luettavaa