Ozzy myöntää olleensa huolissaan uuden albuminsa pitkästä vieraslistasta – ”Sellaisista levyistä puuttuu usein sielu”

"En ole all star -levyjen suuri fani, koska ne voivat mennä hieman överiksi", Osbourne myöntää.

23.09.2022

Ozzy Osbourne julkaisi pari viikkoa sitten uusimman Patient Number 9 -sooloalbuminsa, jolla soittaa todella nimekäs muusikkokaarti. Mukana ovat muun muassa edesmennyt Foo Fighters -rumpali Taylor Hawkins, Red Hot Chili Peppersin Chad Smith, Metallican Robert Trujillo ja Guns N’ Rosesin Duff McKagan sekä vierailevina kitaristeina Ozzyn livebändin vakiokasvo Zakk Wylde, Eric Clapton, Jeff Beck sekä Black Sabbath -kollega Tony Iommi.

Andrew (Watt, levyn tuottaja) ehdotti heitä ja ajattelin, että eivät kai he nyt halua soittaa jollain vitun Ozzy Osbournen levyllä! Clapton ja Beck ovat uskomattomia kitaristeja, joten olin yllättynyt, kun he suostuivat mukaan. He tekivät loistavaa työtä. Ja tämä oli ensimmäinen kerta kun Iommi soittaa minun levylläni”, Osbourne toteaa Stereogumin haastattelussa.

Vaikka Osbournelle olikin suuri kunnia saada levylle nimekkäitä soittajia, laulaja myöntää olleensa myös huolissaan vieraslistan pidentyessä.

”Jos olen ihan rehellinen, en ole all star -levyjen suuri fani, koska ne voivat mennä hieman överiksi. Mutta Andrew sai homman toimimaan”, Osbourne sanoo.

”Sellaisista levyistä, jotka ovat täynnä julkkiksia, puuttuu usein sielu ja ihmiset yliyrittävät ja soittavat liikaa. Siksi halusin käyttää Jeff Beckiä ja Eric Claptonia, koska tiedän, että he osaavat soittaa juuri sen verran kuin tarvitsee.”

Jeff Beck on mukana levyn nimikkokappaleen lisäksi A Thousand Shades -biisillä, Clapton soittaa puolestaan hienovaraisen tyylikkäästi kappaleessa One of Those Days. Iommi jyrää vuorostaan kappaleissa Degradation Rules ja No Escape from Now.

Lisää luettavaa