Eric Clapton halusi Ozzyn muuttavan erään uuden levynsä kappaleen lyriikoita – ”Kokeilimme eri vaihtoehtoja…”

Osbourne arvelee One of Those Days -kappaleen sanoitusten aiheuttavan joillakin närästystä.

24.08.2022

Ozzy Osbourne julkaisee 9. syyskuuta uuden sooloalbuminsa Patient Number 9. Levyllä on mukana useita vierailevia kitaristeja kuten Tony Iommi, Jeff Beck ja Eric Clapton, jota Ozzy kehuu tuoreessa Classic Rock -lehden haastattelussa maasta taivaisiin.

Clapton vierailee One of Those Days -nimisellä kappaleella, jonka kertosäkeen sanoitukset saattavat Osbournen mukaan herättää joissain ihmisissä paheksuntaa, biisin kertosäkeessä kun lauletaan: ”One of those days that I don’t believe in Jesus” . Osbourne paljastaa, että itse asiassa Clapton olisi halunnut, että kyseisiä lyriikoita muutetaan.

”Ei se ole mikään ’Minä vastustan kristinuskoa’-kappale. Se kertoo niistä päivistä, kun kaikki mahdollinen menee vituiksi ja tulet hulluksi yrittäessäsi korjata asioita”, Osbourne toteaa.

”[Clapton] sanoi: ’Hei, en oikein tiedä näistä sanoituksista’, joten kokeilimme eri vaihtoehtoja sen tilalle. Kokeilimme muun muassa ’One of those days where I don’t believe in Christmas’, mutta ei se kuulostanut oikealta. Kun koko maailma on menossa paskaksi, käy enemmän järkeen menettää uskonsa Jeesukseen.”

Lisää luettavaa