Ozzy Osbournen uusi levy julkaistaan alkuvuodesta, sanoo Sharon Osbourne

Kyseessä on Ozzyn ensimmäinen uusi soololevy sitten vuoden 2010 Screamin.

29.10.2019

Ozzy Osbourne on joutunut viettämään kuluvan vuoden kotonaan toipuen keväällä sattuneesta pahasta onnettomuudesta. Toipuminen on edennyt sen verran hitaasti, että laulaja on joutunut perumaan ja lykkäämään useita keikkojaan hamaan tulevaisuuteen. Muun muassa Euroopan-kiertue ja sen myötä Suomen-keikka on jouduttu siirtämään jo kahdesti eikä uutta päivämäärää ole vielä tätä kirjoittaessa lyöty edes lukkoon.

Toipilasaika on kuitenkin antanut Osbournelle mahdollisuuden keskittyä uuteen musiikkiin, johon pimeyden prinssi sai lisäpontta vierailtuaan rap-suuruus Post Malonen levyllä. Osbournella on nyt levyllinen uutta materiaalia kasassa ja ne julkaistaan tämän manageri-vaimo Sharon Osbournen mukaan alkuvuodesta 2020.

”Hän sai juuri levyn valmiiksi ja se ilmestyy tammikuussa. Hän voi nyt hyvin. Hän oli hyvin innoissaan duetosta, jonka teki Postin ja Travis Scottin kanssa. Se soi paljon radiossa ja nousee listoilla ylös joka viikko”, Sharon totesi SiriusXM:n tuoreessa haastattelussa (video artikkelin lopussa).

Sharonin mukaan uuden musiikin tekeminen on antanut Ozzylle valtavasti voimia ja auttanut tätä jaksamaan eteenpäin, sillä toipuminen ja kuntoutuminen on ottanut voimille. Sharonin mukaan Ozzy on tuntenut olonsa ”todella tarpeettomaksi” istuskellessaan kotona.

”Hän katselee paljon tv:tä ja kerran hän katsoi dokumenttia jostain bändistä, joka istui keikkabussissa matkalla jonnekin. Hän ei pystynyt katsomaan sitä. Hän sanoi lähes itkien haluavansa elämänsä takaisin. Tämä on ollut hänelle todella rankkaa, mutta hän on koko ajan parempaan päin. Hän palaa vielä.”

Lisää luettavaa