Ozzy Osbournen Helsingin-keikka peruttu – koko Euroopan-kiertue siirtyy jo toistamiseen hamaan tulevaisuuteen

Osbourne ei ole toipunut tarpeeksi nopeasti alkuvuoden onnettomuudesta.

Ozzy Osbourne on siirtänyt alkuvuodelle 2020 suunnitellun Euroopan-kiertueensa hamaan tulevaisuuteen. Tämä tarkoittaa sitä, että Ozzyn ja lämmittelijä Judas Priestin konsertti Helsingin Hartwall-areenalla 20. helmikuuta on peruttu. Laulaja kertoi asiasta Facebookissa julkaistun videon välityksellä.

Tapahtumajärjestäjä Live Nationin mukaan konsertille ei ole vielä tiedossa uutta päivämäärää, mutta se siirtynee aina alkuvuoteen 2021. Nyt peruuntuneelle keikalle ostetut liput käyvät sellaisenaan myös uuteen konserttiin, jahka uusi päivämäärä lyödään lukkoon. Judas Priest pysyy myös edelleen konsertin avausaktina.

Erillisiä ohjeita lippujen mahdollisesta palauttamisesta ei ole vielä annettu. Lippukauppa Ticketmasterin yleiset ohjeet peruuntuneista tilaisuuksista ja lippujen palauttamisesta löydät täältä.

Kyseessä on jo toinen kerta, kun Ozzy Osbournen Euroopan-kiertue ja samalla Helsingin-keikka siirtyy. Pimeyden prinssin oli tarkoitus konsertoida Suomessa jo viime helmikuussa, mutta joutui lykkäämään kaikki kuluvan vuoden esiintymisensä saatuaan ensin hengitystieinfektion ja jouduttuaan sen perään vakavaan onnettomuuteen. Osbourne ei kuitenkaan ole toipunut vammoistaan niin nopeasti kuin on toivottu, minkä vuoksi kiertuetta joudutaan jälleen lykkäämään.

Jotain positiivistakin asiassa sentään on, sillä Ozzy on käyttänyt toipilasaikansa uuden musiikin tekemiseen. Alla olevalla videotervehdyksellä Osbourne toteaakin uuden albumin olevan tuloillaan.

https://www.facebook.com/ozzyosbourne/videos/467212450536670/