Pian Suomeen saapuvan Soilworkin kokoonpano on taas virallisesti täysi – ”Suuri kunnia saada olla osa bändin perintöä”

Sessiomuusikko Simon Johanssonista tehtiin kokoaikainen jäsen.

13.03.2023

Soilwork on ottanut keikkakitaristinaan vuodesta 2019 lähtien soittaneen Simon Johanssonin virallisesti osaksi yhtyeen kokoonpanoa. Johansson ottaa näin viime syksynä menehtyneen kitaristi David Anderssonin paikan bändissä.

”Simon on näinä bändin historian vaikeimpina vuosina todistanut olevansa paitsi luotettava soittaja, myös nöyrä ja todellinen herrasmies. Rakastamme sinua ja olemme kiitollisia, että olet osa bändiä”, yhtye kommentoi kollektiivisesti.

”Olen fanittanut Soilworkia jo pitkään, joten on suuri kunnia saada olla osa bändin perintöä. Aloin soittaa bändissä sessiomuusikkona vuonna 2019 ja tämän yhteisen matkamme aikana ihailuni bändiä kohtaan on vain kasvanut. Olen iloinen ja ylpeä saadessani liittyä veljieni joukkoon nyt täysiaikaisena jäsenenä”, Johansson itse vuorostaan kommentoi.

Soilwork lähtee marraskuun lopussa kiertämään Eurooppaa Kataklysmin kanssa ja yhtyeet nähdään huhtikuun alussa Helsingissä (4.4.), Jyväskylässä (5.4.), Kuopiossa (6.4.), Joensuussa (7.4.) sekä Lahdessa (8.4.). Wilderunin oli alkujaan tarkoitus lähteä mukaan, mutta yhtye on joutunut jäämään sivuun lähipiirissä ilmenneiden terveysongelmien vuoksi. Wilderunin korvaajaksi kiertueen kolmanneksi esiintyjäksi on kiinnitetty kotimainen Horizon Ignited.

Lisää luettavaa