Poisonblackin juhlakiertue kasvoi usealla lisäkeikalla -”Huippua että kunnon goottijyystölle löytyy tilausta”

Yhtye juhlii 20 vuotta täyttävää debyyttiään syksyllä.

14.04.2023

Pitkään hiljaiseloa viettänyt Poisonblack tekee syksyllä juhlakiertueen 20 vuotta täyttäneen Escapexstacy-debyyttinsä kunniaksi. Aiemmin syyskuulle julkistetut kuusi keikkaa myivät loppuun nopeasti, joten suureen kysyntään vastataan nyt peräti viidellä lisäkeikalla, jotka ajoittuvat loka-marraskuun taitteeseen. Liput näille keikoille Kuopioon, Tampereelle, Lahteen, Turkuun ja Helsinkiin tulevat myyntiin maanantaina 17.4. keikkapaikkojen lipunmyyntikanavissa.

”Todella positiivisesti yllättyneitä ollaan siitä, kuinka hyvin porukka on lippuja keikoille hankkinu ja ottanut osaa tähän meidän aikamatkaan. Tämän johdosta lisätään muutama veto lisää, jotta mahdollisimman moni voi ottaa tapahtumiin osaa. Iso kiitos kaikille tästä ja nähdään keikoilla”, kiittää Ville Laihiala.

”Järjettömän hienoa puhaltaa pölyt vanhoista Poisonblackin biiseistä ja viedä ne tien päälle ensi syksynä. Escapexstacyn biisit kolahti mulle heti luomishetkellään todella lujaa ja ovat edelleen relevanttia kamaa. Ei tuollaiseen Laihialan tyyliseen biisinkirjoittamiseen ole moni kotimaassamme sen jälkeen pystynyt, jos rehellisiä ollaan. Huippua että liput on liikkunut hyvin ja että kunnon goottijyystölle löytyy tilausta, en malta odottaa että tämä ryhmä saadaan taas keikkalavoille!”, kommentoi puolestaan debyytillä laulanut JP Leppäluoto, joka syksyn kiertueella jakaa lauluvastuun Laihialan kanssa.

Juhlakiertue näyttää nyt kokonaisuudessaan seuraavalta:

22.09. OULU Kantakrouvi (sold out)
23.09. OULU Kantakrouvi (sold out)
28.09. JYVÄSKYLÄ Lutakko (sold out)
29.09. TAMPERE Olympia (sold out)
30.09. HELSINKI On The Rocks (sold out)
01.10. HELSINKI On The Rocks (sold out)
25.10. KUOPIO Sawohouse Underground
26.10. TAMPERE Tullikamarin Klubi
27.10. LAHTI Möysän Musaklubi
28.10. TURKU Teatro-sali
02.11. HELSINKI Tavastia

Lisää luettavaa