Saksalaislevy-yhtiö kiinnitti kotimaisen Blame Me! -yhtyeen – uusi single Always Misplaced julki

Kappale kertoo oman äänen löytämisestä ja myrkyllisen parisuhteen jättämisestä taakse.

08.09.2023

Vuonna 2021 omakustanteisen debyyttipitkäsoittonsa julkaissut kotimainen alternative rock -yhtye Blame Me! on solminut levytyssopimuksen saksalaisen Out of Linen kanssa, jonka tallista löytyvät myös muun muassa Bloodred Hourglass ja Balance Breach.

”Out of Line on tunnettu ja arvostettu itsenäinen, kansainvälinen levy-yhtiö, joka työskentelee erityisesti metalli-, rock- ja industrial-bändien kanssa. Olemme iloisia, että yhtiö bongasi meidät ja tunnisti potentiaalimme, ja voimme nyt jatkaa matkaa yhdessä. Out of Linen ammattitaito ja kontaktit Euroopan-markkinoilla ovat erittäin arvokkaita, ja pystymme viemään musiikkiamme niiden avulla entistä suuremmille yleisöille”, yhtyeestä kommentoidaan.”

Out of Line julkaisee yhtyeen toisen pitkäsoiton, jolta on tänään julkaistu singlenä kappale Always Misplaced videoineen.

”Kappale kertoo oman äänen löytämisestä ja myrkyllisen parisuhteen jättämisestä taakse. On ihan oikein laittaa toinen vastuuseen teoistaan, ja se hetki jolloin tajuaa, ettei toinen voi satuttaa enää, on todella voimaannuttava. Videolla nähdään kontrasteja valojen ja varjojen välillä. Parisuhteissa on aina valoja ja tummiakin pilviä, mutta kun varjot alkavat viedä liikaa alaa, on aika repäistä itsensä irti”, totea laulaja Bini Silvennoinen.

Lisää luettavaa