Satyriconilta eeppinen live-dvd – Katso näytevideo

Satyriconilla riittää hommia. Ja itseluottamusta.

18.01.2015

Mustanpuhuvaa metallia soittava Satyricon juhlisti viimeisimmän levynsä Satyriconin julkaisua soittamalla 8.9.2013 erikoiskeikan Norjan kansallisoopperan ja baletin 55-päisen kuoron kanssa, ja päätettiinpä kyseinen spektaakkeli taltioida myöhempää julkaisua varten.

Nyt keikka julkaistaan huhtikuussa Live at the Opera -dvd:nä, jonka mukana on myös cd-versio. Paketista löytyy luonnollisesti useita erilaisia versioita. Satyricon ilmoitti myös heittävänsä Dawn of a New Age 2015 -Euroopan-kiertueen livejulkaisua juhlistaakseen:

”Live at the Opera onnistui täydellisesti ja olemme parhaillaan työskentelemässä kahden uuden julkaisun parissa. The Dawn of a New Age 2015 -kiertue on täydellinen mahdollisuus soittaa hieman tavallisesta poikkeavia keikkoja ja olemme päättäneet soittaa kappaleita, joita emme ole soittaneet koskaan livenä. Luvassa on myös spontaania livejamittelua,” kertoo keulakuva Satyr.

”Emme soita keikkoja enää kovin usein ja minusta se on hyvä juttu. Vietämme paljon aikaa studiossa, eikä musiikki ole tuntunut näin hyvältä koskaan aiemmin.

Tänä vuonna tulette näkemään uuden Satyriconin synnyn, joka tulee jättämään hyvästit kaikille musiikkimaailman lainalaisuuksille.

Et voi vaikuttaa soittamiimme kappaleisiin, meillä ei ole laimeita sponsoreita, mutta jos osaat soittaa jotain instrumenttia tarpeeksi hyvin, voit päästä jamittelemaan kanssamme lavalle – tai voit keskittyä vain katselemaan.

Tämä kiertue on omistettu faneillemme. Uskon, että tulossa on paras kiertue ikinä ja se tulee olemaan aivan fantastinen.”

Lisää luettavaa