Sitten hieman hyvää mieltä päivään: Megadeth-pomo näyttää, miten nuorten suosima TikTok kuuluu ottaa haltuun

Dave Mustaine on erittäin aktiivinen sisällöntuottaja nuorison suosimassa sosiaalisessa mediassa.

02.06.2022

TikTok on vuonna 2016 lanseerattu some-alusta, jossa käyttäjät julkaisevat lyhyitä, vain muutamia minuutteja tai sekunteja kestäviä videoita, joiden kylkeen voi liittää musiikkia ja kuorruttaa erilaisilla efekteillä. TikTok on muutaman viime vuoden aikana noussut suureen suosioon erityisesti nuorten, alle 16-vuotiaiden keskuudessa ja siitä on povattu jopa Instagramin ja Snapchatin syrjäyttäjää.

Ei siis ihme, että myös monia artisteja erityisesti pop-kentällä patistetaan tuottamaan sisältöä TikTokiin seuraajien ja potentiaalisten kuuntelijoiden toivossa. Alusta on kuitenkin osoittautunut joillekin, varsinkin varttuneemmille taiteentekijöille haastavaksi mediaksi ja koettu vieraaksi eritoten raskaamman musiikin tekijöiden saralla.

Mutta thrash metal -veteraani Megadethin pomo Dave Mustaine, joka täyttää syyskuussa 61 vuotta, on ottanut TikTokin haltuunsa ja näyttää muille vanhan liiton edustajille mallia, miten homma kuuluu hoitaa. Mustaine on nimittäin varsin aktiivinen ”tiktokkaaja” ja julkaisee alustalla hauskoja, jopa varsin hellyyttäviä videoita. Esimerkiksi videota, jolla Mustaine kulkee huppu päässä yleisön joukossa ennen Megadethin keikkaa ja jakaa plektroja lapsille, on katsottu palvelussa reilun kuukauden aikana yli neljä miljoonaa kertaa.

Kannattaa siis laittaa Mustaine seurantaan, mikäli TikTok alkaa kiinnostaa tai sovellus löytyy jo puhelimestasi. Hauskaa ja mieltälämmittävää sisältöä tarjoaa Dave-setä nimittäin siellä. Kenties Mustaine julkaisee jotain, kun yhtye nähdään huomenna perjantaina Hyvinkään Rockfestissä.

@davemustaine

Metal is alive and well. #livemusic #davemustaine #megadeth #incognito

♬ Peace Sells – Randy Burns Mix – Megadeth

@davemustaine

#Megadeth #davemustaine #livemusic #concert Video: @cameronxnunez

♬ original sound – Dave Mustaine

@davemustaine

#foodtok #noonecanstopme #davemustaine

♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

@davemustaine

Just one selfie?! #comedy #megadeth #davemustaine #wildlife

♬ Dystopia – Megadeth

@davemustaine

#relatable #davemustaine #comedy #icecream #foodie

♬ Jiggle Jiggle – Duke & Jones & Louis Theroux

Lisää luettavaa