Megadethin keikkabasistin pesti vakinaistettiin – ”Mikään ei pysäytä meitä!”

James LoMenzo on palannut bändiin pysyvästi.

01.06.2022

Kun Megadeth antoi keväällä 2021 potkut pitkäaikaiselle basistilleen David Ellefsonille, hänen tontilleen keikkabasistiksi hyppäsi Megadethissa jo vuosina 2006-2010 bassotellut James LoMenzo.

Nyt yhtye tiedottaa, että tähän asti sessiomuusikon ominaisuudessa soittanut LoMenzo on otettu virallisesti osaksi yhtyeen varsinaista kokoonpanoa, johon kuuluvat nyt LoMenzon lisäksi siis rumpali Dirk Verbeuren, kitaristi Kiko Loureiro sekä tietenkin bändin johtaja ja perustaja, laulaja-kitaristi Dave Mustaine.

”Olen todella iloinen voidessani toivottaa Jamesin takaisin perheeseen. James tuli mukaan kiertuebasistiksi ja meillä on ollut niin hauskaa, että halusimme vakinaistaa pestin”, Mustaine kommentoi yhtyeen tiedotteessa.

”On jännittävää palata Megadethiin ja mennä eteenpäin kohti seuraavaa lukua tämän ikonisen bändin historiassa! Mikään ei pysäytä meitä! Tuntuu todella mahtavalta olla jälleen kotona”, LoMenzo puolestaan kommentoi.

Yhtyeen on tarkoitus julkaista lähitulevaisuudessa uusi studioalbumi, mutta tällä levyllä ei LoMenzon soittoa kuulla. Ellefson oli ennen erottamistaan nauhoittanut bassot levylle, mutta seksikohun ja potkujen myötä hänen osuutensa hylättiin ja korvattiin apuun hälytetyn Steve Di Giorgion (Testament, ex-Sadus, ex-Death, ex-Autopsy, ex-Control Denied) soitolla.

Megadeth esiintyy tulevana viikonloppuna Hyvinkään Rockfesteillä.

Lisää luettavaa