Slipknotin jäsenet ja lukuisat muusikkokollegat reagoivat Joey Jordisonin kuolinuutiseen – ”Lepää rauhassa, veli”

Entinen Slipknot-rumpali menehtyi 46-vuotiaana.

28.07.2021

Eilen illalla kantautui yllättävä ja pysäyttävä uutinen, että Joey Jordison, entinen Slipknot-rumpali ja yksi yhtyeen perustajajäsenistä, on kuollut 46-vuotiaana. Jordison oli tuttu myös Murderdollsin, Scar the Martyrin, Vimicin sekä Sinsaenumin riveistä.

Suru-uutiseen reagoitiin Slipknot-leirissä julkaisemalla yhtyeen some-kanavissa pelkkä musta ruutu. Samoin tekivät tahollaan myös yhtyeen laulaja Corey Taylor, perkussionisti Shawn ”Clown” Crahan että kitaristi Jim Root.

https://www.instagram.com/p/CR2Z4mwNRFY/

Lisäksi monet Jordisonin ystävät ja muusikkokollegat ovat muistaneet edesmennyttä rumpalia sosiaalisessa mediassa. Kuolinuutiseen ovat reagoineet muun muassa Metallica, Dave Lombardo, Mike Portnoy, Rob Zombie, Matt Heafy, Robb Flynn, Serj Tankian, Anthrax ja Jamey Jasta.

”Sinä ja Slipknot muutitte koko pelin luonteen. Veit blast beatin valtavirtaan ja annoit lapsille grooven. Se periksiantamattomuus ei olisi levinnyt ilman Joeyta ja Slipknotia. Osanotot perheelle, ystäville ja faneille. Hän lähti aivan liian aikaisin”, kirjoittaa Hatebreedistä tuttu Jamey Jasta.

”Lepää rauhassa, veli”, lukee vuorostaan lyhyesti ja ytimekkäästi Metallican julkaiseman kuvan saatteessa.

Lisää luettavaa