Spirit Adrift coveroi Metallicaa, Panteraa ja Type O Negativea uudella ep:llä – Sorcerer’s Fate -kappale nyt kuunneltavissa

Yhtye tulkitsee levyllä myös Thin Lizzyä, Lynyrd Skynyrdiä ja ZZ Topia.

21.04.2022

Spirit Adrift julkaisee 19. elokuuta uuden 20 Centuries Gone -ep:n, joka sisältää kaksi uutta yhtyeen omaa tuotantoa olevaa biisiä sekä nipun lainakappaleita bändeiltä, jotka ovat olleet suuria vaikutteita ja esikuvia yhtyeelle. Mukana on covereita niin Metallicalta, Panteralta ja Type O Negativelta kuin myös yllättävämpiä lainoja Thin Lizzyltä, Lynyrd Skynyrdiltä ja ZZ Topilta.

”Minua on aina kiehtonut ajatus äänittää kappaleita bändeiltä, jotka ovat luoneet perustan Spirit Adriftin DNA:lle. Nämä ovat minulle hyvin ilmiselviä valintoja, mutta faneille kenties hieman odottamattomia, mikä teki koko projektista hauskan. Lynyrd Skynyrd ei ehkä tule ensimmäisenä mieleen, kun miettii Spirit Adriftia, joten minun tehtäväkseni jäi kunnioittaa näitä mahtavia kappaleita, mutta meille tunnistettavaan tapaan”, kommentoi nokkamies Nate Garrett.

Levyn kahdesta omasta biisistä – Sorcerer’s Fate ja Mass Formation Psychosis – on nyt julkaistu maistiaisena ensiksi mainittu. Garrettin mukaan omat kappaleet omalla tavallaan sulkevat levyn ympyrän: coverit näyttävät, mistä yhtye on tullut ja uudet biisit suunnan, johon yhtye seuraavaksi on menossa.

Kuuntele alta Sorcerer’s Fate sekä aiemmin tänä vuonna julkaistu Pantera-cover Hollow. Ep:n kappalelistan löydät puolestaan alempaa heti videoiden jälkeen.

YouTube video

YouTube video

20 Centuries Gone -kappalelista:

1. Sorcerer’s Fate
2. Mass Formation Psychosis
3. Everything Dies (Type O Negative)
4. Hollow (Pantera)
5. Escape (Metallica)
6. Waiting for an Alibi (Thin Lizzy)
7. Nasty Dogs and Funky Kings (ZZ Top)
8. Poison Whiskey (Lynyrd Skynyrd)

Lisää luettavaa