Suomen Metallica-faniklubi juhlii kymmentä vuottaan, lauteille kovista ukoista kasattu tribuuttibändi

21.05.2015

Suomen oma virallinen Metallica-faniklubi, The Finnish Metallica Local Chapter, on päässyt kypsähköön kymmenen vuoden ikään. Tapausta juhlitaan Helsingin Circuksessa lauantaina 30. toukokuuta, kuinkas muuten, Metukka-musiikin merkeissä.

Suurinta mielenkiintoa herättää varmasti illan tribuuttibändi The Finnish Metallstars 2015, josta löytyy raskaudessa marinoituneita miekkosia kuten Janne Joutsenniemi (Stone), Kuisma Aalto (Mokoma), Tomi Joutsen (Amorphis), Samy Elbanna (Lost Society), Tommy Tuovinen (MyGrain), Jukka Kröger (FM2000) ja Mikko Herranen.

Menossa on mukana myös Los Bastardos Finlandeses -yhtye, ja lisätäkyksi paikalle on matkustava tanskalaistuottaja Flemming Rasmussen, joka on vastuussa kolmen klassisen 1980-luvun Metallica-albumin äänittämisestä ja tuottamisesta.

The Finnish Metallica Local Chapter on Metallican virallisen kansainvälisen faniklubin suomalainen alajaosto. Tiedote kertoo sen kasvaneen nopeasti yhdeksi suurimmista kotimaisista musiikkifaniklubeista. Joukkoihin voi liittyä ilmaiseksi kuka tahansa kansainvälisen The Metallica Clubin jäsen.

The Circuksen -tapahtuman piletit (25/35e) ovat myynnissä Lippupalvelussa.

Lisää luettavaa