Syöpää sairastava Exodus-rumpali joutuu leikkaukseen – ”Hoidot tehoavat”

Tom Huntingin mukaan syöpähoidot ovat toimineet juuri toivotulla tavalla.

06.07.2021

Exodus-rumpali Tom Hunting on menossa kirurgin veitsen alle 12. heinäkuuta. Syöpää sairastavalle Huntingille suoritetaan tuolloin gastrektomia eli mahalaukun poistoleikkaus. Rumpali kertoi asiasta bändin kitaristin Gary Holtin välityksellä.

”Hoidot tehoavat. Olen käynyt nyt neljässä [kemoterapiassa] ja syöpäpesäke on kotistunut puoleen siitä mitä se oli maaliskuussa. Se on todella hyvää edistystä! Olen myös saanut takaisin hoitojen myötä menetetyt kilot. Kliinisesti ottaen nämä ovat hyviä merkkejä. Asiat olisivat voineet lähteä väärille raiteille heti kättelyssä, mutta asiat ovat menneet juuri kuten UCSF:n lääkärit olivat suunnitelleet. Olen todella kiitollinen näistä unohdetuista sankareista!” Hunting kertoo tilannepäivityksessään.

”Minulle on varattu leikkausaika 12. heinäkuuta. Huono uutinen on se, että kyseessä on koko mahalaukun poisto-operaatio, mutta hyvä uutinen on se, että sen ansiosta saan yhä elää! Kun olen kuntoutunut saan vielä neljä [kemo]hoitoa, sen jälkeen voin palata takaisin syöpävapaaseen elämään.”

”En malta odottaa, että pääsen taas matkustamaan, soittamaan musiikkia ja nauttimaan jokaisesta hetkestä tällä hullulla matkalla. Pidän teitä taas ajan tasalla piakkoin. Kiitoksia kaikille tuesta ja paljon rakkautta kaikille takaisin!”

Lisää luettavaa