Tapahtumajärjestäjä meni konkurssiin, miten käy Raskasta joulua -kiertueen? – ensimmäisten konserttien kohtalo selvillä

Ensimmäiset keikat toteutuvat suunnitellusti, tiedotetaan kiertueen nettisivuilla.

17.11.2022

RH Entertainment, joka järjestää muun muassa suosittua Raskasta joulua -kiertuetta, asetettiin 11. marraskuuta konkurssiin. Tämä on luonnollisesti herättänyt lipunostajissa huolta siitä, tulevatko tapahtumajärjestäjät loppuvuodelle sovitut konsertit ja tapahtumat toteutumaan.

Nyt Raskasta joulua -organisaatiosta tiedotetaan hyviä uutisia ainakin tulevan viikonlopun Kokkolan- ja Vaasan-keikoille sekä 25.11. Seinäjoella järjestettävään konserttiin menijöille: nämä konsertit järjestetään suunnitellusti Nordic Live Productions Oy:n ja Raskasta joulua -yhtyeen ohjelmatoimiston Master Eventsin yhteistyönä. Muiden konserttien kohtalosta käydään yhä kovaa vääntöä kulisseissa ja niistä tiedotetaan heti, kun asioihin saadaan selvyyttä. Tavoitteena on luonnollisesti, ettei yhtäkään konserttia jouduta peruuttamaan.

”Raskasta joulua -kiertue on löytänyt tiensä suomalaisten sydämiin ja vakiinnuttanut paikkansa osana tuhansien raskaan musiikin ystävien joulunodotusta. Tulemme tekemään kaikkemme Suomen suosituimman joulukiertueen toteuttamiseksi”, sanoo Master Eventsin toimitusjohtaja Kari Penttinen.

Lisää luettavaa