Thrash-veteraanien keikka Italiassa jouduttiin perumaan – syynä koronavirus

Testamentin, Death Angelin ja Exodusin oli tarkoitus esiintyä poliisien eristämällä alueella tänään.

25.02.2020

Koronavirus on iskenyt lujaa Italian pohjoisosiin ja tartuttanut muutamassa päivässä yli 200 ihmistä sekä vaatinut tähän mennessä kuusi kuolonuhria. Tästä syystä hallitus päätti poikkeustoimista ja on eristänyt isoja alueita Lombardiassa ja Venetossa. Eristetylle alueelle meneminen tai sieltä poistuminen on kiellettyä rangaistuksen uhalla.

Ulkonaliikkumiskiellon vuoksi on jouduttu perumaan myös Testamentin, Death Angelin ja Exodusin yhteiskiertueen konsertti. Thrash metal -kolmikon oli tarkoitus konsertoida Lombardian alueella sijaitsevassa Milanossa tänään 27. helmikuuta.

”Pettymyksestä huolimatta ymmärrämme ja tuemme päätöstä. Vaikka onkin ikävää, ettemme voi esiintyä, kaikkien osapuolten terveys ja turvallisuus ovat etusijalla. Etsimme korvaavaa päivämäärää emmekä malta odottaa, että pääsemme soittamaan teille, jahka tämä ikävä tilanne on hallinnassa”, Testament lähetti italialaisfaneille terveisiä.

Suomeenkin ulottunut The Bay Strikes Back -kiertue jatkuu suunnitelmien mukaan torstaina 27. helmikuuta Espanjan Barcelonassa. Kiertue päättyy 11. maaliskuuta Saksan Hannoverissa.

Lisää luettavaa