Tutuista nimistä koostuva metallitulokas Oceanhoarse julkaisi ensisinglensä ja -videonsa

"Tätä olisi tarjolla tulevilla keikoilla, ainoastaan enemmän ja kovemmalla volyymilla!"

Oceanhoarse
Kuva: Uzi Varon

Tommy Tuovisen (MyGrain), Ben Varonin (ex-Amoral, Panorama), Jyri Helkon (For the Imperium) ja Oskari Niemen muodostama Oceanhoarse-yhtye on julkaissut ensimmäisen singlensä sekä kappaleeseen tehdyn musiikkivideon. Nimikkokappale antaa Varonin mukaan hyvän kuvan siitä, millaisesta bändistä onkaan oikein kyse.

– Isoja riffejä, kovaa soittoa, singalong-kertsejä, sopivasti tilua ja tietenkin Tommyn maailmanluokan vokaalit kruunaamassa paketin. Näistä on Oceanhoarse tehty. On sieltä nopeampaakin ajoa tiedossa, mutta homman käynnistäminen nimikkobiisillä tuntui niin röyhkeältä idealta, että päätös oli helppo! Varon kuvailee.

Yhtye heittää ensimmäiset keikkansa helmikuun alussa Beast in Blackin lämmittelijänä Jyväskylän Lutakossa ja Helsingin Nosturissa. Olli Vartiaisen työstämän videon ideana onkin Varonin mukaan esitellä bändi ja sen livemeininki ennen tulevia koitoksia.

– Halusimme ensimmäiseksi videoksi nimenomaan esiintymisvideon. Tyyliin, ”tätä olisi tarjolla tulevilla keikoilla, ainoastaan enemmän ja kovemmalla volyymilla!”.