Vanhat Iron Maiden -muusikot kokoontuvat erikoiskeikalle – Paul Di’Anno nousee viimeistä kertaa lavalle

Di'Annosta ollaan tekemässä myös dokumenttielokuvaa, kertovat Beermageddonin järjestäjät.

Englannin Worcestershiressä sijaitsevassa Bromsgrovessa järjestetään elokuun lopussa perinteinen Beermageddon-festivaali. Festivaali on kiinnittänyt yhdeksi pääesiintyjäkseen Ides of March -nimisen yhtyeen, jonka jäsenistö koostuu hevilegenda Iron Maidenissä muinoin vaikuttaneista muusikoista, jotka juhlistavat huhtikuussa tasan 40 vuotta täyttävää Iron Maiden -pitkäsoittoa.

Bändissä ovat mukana sellaiset ex-jäsenet kuin ihka ensimmäisen kokoonpanon kitaristi Terry Rance (1975-1976), kitaristi Terry Wapram (1977-1978), The Soundhouse Tapes -demolla soittanut rumpali Doug Sampson (1977-1979) sekä Iron Maiden -debyytillä ja sitä seuranneella Killers-albumilla laulanut Paul Di’Anno (1978-1981). Beermageddonin tiedotteen mukaan kyseinen keikka tulee olemaan vakavista polvi- ja muista terveysongelmista kärsivän Di’Annon viimeinen esiintyminen, jonka jälkeen laulaja jättää lopullisesti keikkalavat taakseen.

”Olen odottanut tuskastuttavan pitkät neljä vuotta, että pääsen taas keikalle. Toivottavasti pystyn vetämään keikan seisoen, odotan sitä kovasti. Omilla jaloillaan seisominen olisi hienoa – mutta jos se ei onnistu, pyörillä kulkeva helvetti on tulossa!” Di’Anno kommentoi.

Ides of Marchin Beermageddon-keikka tullaan järjestäjien mukaan myös kuvaamaan ja sitä käytetään materiaalia Paul Di’Annosta kertovaan dokumenttiin, jota työstää Lemmy-elokuvasta tuttu Wes Orshoski. Dokumentin on tarkoitus ilmestyä vielä kuluvan vuoden aikana.

Well that Beerman promised something huge, and announcements don't get much bigger than those we had…

Julkaissut Beermageddon Keskiviikkona 15. tammikuuta 2020