Varas iski Saxonin pukuhuoneeseen Ruotsin U Rock -festarilla – kaikki henkilökohtaiset kamat viety

03.06.2017

Brittien hevijyrän Saxonin Euroopan-kiertue sai ikävän käänteen Ruotsin Umeåssa, kun bändin pukuhuoneeseen livahti röyhkeä varas. U Rock -festareilla esiintynyt bändi menetti varkauden seurauksena kaikki puhelimensa, passinsa ja lompakkonsa.

Tämä ei ole tien päällä olevalle bändille pelkästään henkilökohtaisesti kettumainen juttu, vaan on luonnollisesti aiheuttanut koko bändikoneistolle hankaluuksia – alkaen siitä, että ilman passeja muusikkojen ja henkilökunnan on vaikea päästä edes takaisin kotiin.

Ensimmäinen ilmoitus asiasta bändin Facebook-sivuilla meni seuraavasti:

”TÄRKEÄÄ!

Jos olet se tyyppi, joka murtautui Saxonin pukuhuoneeseen U Rock -festarilla Ruotsin Umeåssa tänä iltana – ole kiltti ja palauta puhelimet, passit ja lompakot – EMME KYSY KYSYMYKSIÄ.

Tai jos tunnet tämän henkilön, anna hänet ilmi meille.

Bändi tarvitsee näitä tavaroita matkustaakseen kotiin.

Tämäniltainen show oli mahtava – tiedämme, ettei tämä tapaus edusta täällä asuvia fanejamme.

Kiitos

Saxonin henkilökunta”

Eilen illalla tilannetta päivitettiin puoliksi hyvillä, puoliksi huonoilla uutisilla:

“Tilannepäivitys – bändi on päässyt matkustamaan, mutta osa bändin kiertueavustajista ei. Emme ole löytäneet kenenkään puhelimia, mutta pidämme tilannetta silmällä jatkuvasti ja poliisi on asialla. Meillä on myös todistaja, joten toivottavasti tämä henkilö saadaan kiinni – varsinkin ennen kuin hän iskee uudestaan!

Haluamme sanoa Kiitos kaikesta tuesta ja tiedoista ja avusta – Saxonilla todella on maailman parhaat fanit!!”

 

 

Lisää luettavaa