Velcra nousee haudasta vielä yhden keikan ajaksi – jättää kunnon jäähyväiset faneille sekä Nosturille

Mukana myös Iiwanajulma sekä Misterer.

25.07.2019

Vuosituhannen alussa kansainvälisessä nosteessakin ollut industrial metal -yhtye Velcra tekee ensimmäisen ja todennäköisesti samalla myös viimeisen keikkansa 11 vuoteen nousemalla lavalle Helsingin Nosturissa perjantaina 11. lokakuuta.

Yhtye haluaa tällä ainutkertaisella konsertilla tehdä kunniaa toimintansa tänä vuonna lopettavalle keikkapaikalle, johon bändillä on lämmin suhde. Velcra teki uransa alkutaipaleella ensimmäiset keikkansa juuri Nosturissa ja bändin tähän asti viimeiseksi jäänyt keikka soitettiin samalla lavalla lokakuussa 2008 MetalOrgy-festareilla.

”Kun sitten lähdimme kaikki omiin suuntiimme, niin olimme ihan varmoja, että se keikka jäisi viimeiseksi. Kun kuulimme, että Nosturissa on viimeiset hetket käsillä, päätimme panna vielä vanhan jengin kasaan. Näin hyvästelemme hienon keikkapaikan vielä kertaalleen! Keikka on meillekin mahdollisuus pitää kokoontumisajot vanhalla porukalla ja sanoa kunnon hyvästit yleisöllekin, joka on vuosien mittaan usein kysellyt, että milloinkas palaatte lavoille. No, nyt palataan, ja sitten tuskin enää”, kiteyttää laulaja Jessi Frey.

Velcran viimeisellä Nosturin-keikalla kokoonpanossa ovat Freyn lisäksi O.D. (kitara), Mr. Hännine (kitara), Wille Hartonen (basso), Mikko Herranen (rummut) ja DJ Freak (koskettimet). Velcran lisäksi lauteille nousevat Iiwanajulma sekä Mikko Herrasen thrash metal -bändi Misterer.

Liput tapahtumaan maksavat alkaen 22 euroa ja niitä myy Ticketmaster.

Lisää luettavaa