Venom Inc. -nokkamies leikkauspöydällä vanhan vamman vuoksi – ”Pystyin hädin tuskin kävelemään”

Tony Dolan toipuu lonkkaleikkauksestaan hyvää vauhtia.

21.08.2019

Venom Inc. -yhtyeen basisti-laulaja Tony ”Demolition Man” Dolan (kuvassa oikealla) toipuu parhaillaan lonkkaleikkauksesta. Dolan päivitti kuulumisiaan Lords of Metalille ja sanoi kyseessä olleen ikivanha vamma, joka on pitkään vihoitellut todella pahasti. Nyt muusikolla oli viimein tilaisuus käydä hoitamassa asia kuntoon leikkauspöydällä.

”Kun olin 12-vuotias, auto törmäsi minuun ja tein ainakin kuuden metrin ilmalennon. Olen yrittänyt saada apua vaivaan viimeiset kymmenen vuotta ja viimeisen Venom Incissä vietetyn kolmen vuoden aikana aina oli joku syy, miksei leikkaus onnistunut – johtuen yleensä sairaalan uudelleenaikataulutuksista. Vaiva oli äitynyt jo niin pahaksi, etten enää voinut odottaa – Wackenin-keikan jälkeen pystyin hädin tuskin kävelemään. Olen siis todella iloinen, että leikkaus on viimein tehty”, Dolan kommentoi.

Venom Inc. jatkaa seuraavaksi uuden albumin työstämistä. Tulevalla levyllä ei näillä näkymin soita enää alkuperäisrumpali Anthony ”Abaddon” Bray, joka korvattiin kaikessa hiljaisuudessa The Absence -rumpali Jeramie Klingillä viime vuonna.

Lisää luettavaa