Videokuvaa Alexi Laihon viimeiseksi jääneistä studiosessioista julki – katso tästä

Ohjaajalta löytyy enemmänkin julkaisematonta materiaalia, muttei tiedä, tullaanko niitä koskaan julkaisemaan.

03.01.2022

Bodom After Midnightin Paint the Sky with Blood -musiikkivideon ohjannut ja kuvannut Ykä Järvinen on ladannut Youtube-kanavalleen kaksi lyhyttä videoklippiä, jotka on kuvattu yhtyeen ep-levyn äänityssessioissa. Voit katsoa nämä klipit Alexi Laihon viimeiseksi jääneistä studiosessioista tuosta alempaa.

”Minulla on paljon kuvamateriaalia Bodom After Midnightin sessioista, jota ei koskaan julkaistu, koska maestro jätti tämän maailman aivan liian aikaisin. En todellakaan osaa sanoa, tullaanko mitään lisää enää julkaisemaan, mutta tässä pieni pätkä, jonka leikkasin demomielessä jätkille”, Järvinen kommentoi videon saatteeksi ja lisää videon kommenttiketjussa vielä:

”Kuvaamieni videoiden julkaiseminen ei ole ihan niin yksinkertainen juttu. Kysyn aina artistilta lupaa, onko ok julkaista materiaalia, jossa he ovat mukana. Lisäksi pitää ottaa huomioon tekijänoikeuslait. Jos bändi haluaa julkaista juttuja, jotka olen kuvannut, se on tietenkin minulle okei. Omistan oikeudet ainoastaan kuvaan, en siinä kuultavaan musiikkiin. Tässä tapauksessa luvan pyytäminen on vielä hankalampaa, koska en voi kysyä Alexilta suoraan. Katsotaan nyt, ilmaantuuko jotain uutta jossain vaiheessa. En mielelläni kuvaa mitään, mitä ei koskaan julkaista, koska sellainen on vain kaikkien ajan haaskaamista.”

Bodom After Midnight äänitti Paint the Sky with Blood -ep:nsä marraskuussa 2020. Laiho nukkui pois myöhemmin saman vuoden joulukuussa, mutta asiasta tiedotettiin vasta tammikuussa 2021. Paint the Sky with Blood julkaistiin 23. huhtikuuta 2021.

Lisää luettavaa