Viime viikonloppuna puukosta saanut Eyehategod-rumpali jakoi somessa kuvan verisestä paidasta – ”Olen kotona ja voin hyvin”

Aaron Hill selvisi tilanteesta verrattain vähällä.

Uutisoimme hiljattain sludgeyhtye Eyehategodin rumpalista Aaron Hillistä (kuvassa vasemmalla), joka joutui väkivaltaisen ryöstön kohteeksi keikkapaikan edustalla Meksikossa. Samassa rytäkässä mies sai puukosta kylkeensä noin viisisenttisen haavan.

Hill jakoi Facebookissa kuvan ryöstön aikana pitämästään vaaleasta Roky Erickson -t-paidasta, jonka vasemmasta kyljestä erottuu selkeästi puukotuksen aiheuttama veritahra.

Bändin Meksikon-keikka peruuntui puukotuksesta johtuen, mutta tänä päivänä annetun viestin mukaan Hill voi olosuhteisiin nähden hyvin.

”Haluan kiittää saamastani rakkaudesta ja tuesta viime päivibä, se merkitsee minulle todella paljon. Olen kotona ja voin hyvin. Haluan kiittää myös Foro Independenciaa and Show No Mercyä heidän avustaan, ja kiitos kaikille, jotka tulivat keikalle ja ymmärtävät, miksi jouduimme perumaan”, Hill kertaa.

”En syytä välikohtauksesta ketään, sillä se olisi voinut tapahtua missä vain, enkä ole samaa mieltä Meksikoa kohtaan annetuista negatiivisista kommenteista. Mielestäni Meksiko on kaunis paikka jossa on hienoja ihmisiä, ja odotan todella, että pääsemme soittamaan siellä uudestaan. Nähdään pian!”