Wintersun toivottaa uuden kitaristin tervetulleeksi riveihinsä

13.04.2017

Massiivisella joukkorahoituskampanjalla omaa studiotaan parhaillaan rahoittava Wintersun on vahvistanut rivejään toisella kitaristilla.

Bändin kokoonpano täydentyy Pakistanissa syntyneellä, 18-vuotiaana Suomeen muuttaneella Asim Searahilla. Yhtye tiedottaa tunteneensa 27-vuotiaan Searahin jo pitkään ja tienneen tämän olevan lahjakas laulaja, mutta miehen taidot kitaristina tulivat heille yllätyksenä. Searah toimii tällä hetkellä muun muassa Damnation Plan -yhtyeen solistina.

”Muutaman koesoittokierroksen jälkeen tajusimme, että hän on juuri sellainen soittaja, jota olemme etsineet. Hän on motivoitunut, intohimoinen ja omaa kunnon heavy metal -asenteen – loistava soittaja ja laulaja, joka parantaa Wintersunin livesoundia entisestään!” Wintersun kertoo tiedotteessaan.

”On kunnia päästä osaksi bändiä, jota on ihaillut useita vuosia. Tämä on todellakin toteutunut haave ja olen superinnoissani päästessäni jakamaan lavan heidän kanssaan”, Searah puolestaan hehkuttaa.

Asim Searahin pääsee näkemään tositoimissa muun muassa Nummirockissa 22. kesäkuuta sekä Tuska-festivaaleilla 30. kesäkuuta. Wintersunin joukkorahoituskampanjan ensimmäinen osa on puolestaan saanut jatkoaikaa aina 30. huhtikuuta saakka. Maaliskuun alussa alkanut kampanja on kerännyt tähän mennessä lähes 440 000 euroa.

Lisää luettavaa