Within Temptation ainutlaatuiseen yhteistyöhön hollantilaisjakelijan kanssa

"Yhdistämme voimamme tavalla, jollaista ei musiikkiteollisuudessa ole ennen nähty", sanoo Bertus Distributionin John Burgers.

25.05.2022

Within Temptation on aloittanut kattavan yhteistyön Euroopan johtavan fyysisten äänitteiden jakelijan Bertus Distributionin kanssa. Bertus tulee julkaisemaan ja jakelemaan yhtyeen jo julkaistut sekä tulevat albumikokonaisuudet Music On Vinyl- ja Music On CD -brändien kautta seuraavien kolmen vuoden aikana.

”Yhdistämme voimamme tavalla, jollaista ei musiikkiteollisuudessa ole ennen nähty. Voimme hyödyntää tietojamme ja kokemuksiamme fyysisten julkaisujen saralla kaikilla mahdollisilla tavoilla konseptien suunnittelusta tuotantoon, jakeluun ja myyntiin sekä vahojen että tulevien julkaisujen kohdalla. Tästä lähestymistavasta tulee pohja, johon palveluissamme tulemme jatkossa nojaamaan, kun kaikki kokemus ja taito on kerätty yhden ja saman katon alle”, kommentoi Bertusin edustaja John Burgers.

”Koko Within Temptationin uran ajan fyysisten tuotteiden kehittäminen on ollut tärkeä osa kaikkia maailmanlaajuisia julkaisuja. Erikoispainokset, rajoitetut vinyylierät ja boxit ovat olleet hyvin suosittuja. Yhteistyö Bertusin kanssa voi nostaa meidät seuraavalle tasolle”, kommentoi puolestaan yhtyeen manageri Martijn Swier.

Within Temptaion nähdään Suomessa osana elokuun alussa järjestettävän Himos Metal Festivalin kattausta.

Lisää luettavaa