Ystävät ja kollegat muistavat menehtynyttä Metal Church -nokkamiestä somessa – ”Hieno ihminen, joka lähti aivan liian varhain”

Poliisiraporttien mukaan Mike Howen kuolemaan ei liity päihdeaineita.

28.07.2021

Amerikkalaisen pitkän linjan metallibändi Metal Churchin pitkäaikainen laulaja Mike Howe, 55, menehtyi maanantaina 26. heinäkuuta. Laulajan kuolinsyy ei ole tiedossa, mutta TMZ-lehden saamien tietojen mukaan päihteillä ei ole osuutta asiaan.

Monet laulajan ystävät ja muusikkokollegat julkaisivat sosiaalisessa mediassa osanottoja ja muistokirjoituksia Howelle. Edesmennyttä laulajaa muistivat muun muassa Metal Church -kitaristi Kurdt Vanderhoof, Mike Portnoy, Doro Pesch, Gary Holt, Jeff Scott Soto, Todd La Torre, Overkill, Armored Saint, Metal Blade -levy-yhtiön Brian Slagel sekä Howen entinen yhtye Heretic.

”Kuulin juuri uutisen, että Mike Howe on poistunut keskuudestamme. Kiinnitimme hänen ensimmäisen bändinsä Hereticin Metal Bladelle, jonka jälkeen hän totta kai teki mahtavan uran Metal Churchin kanssa. Hieno ihminen, joka lähti aivan liian varhain. Osanotot hänen perheelleen ja ystävilleen”, Brian Slagel reagoi Twitterissä.

”Olimme onnekkaita päästessämme Miken ja Metal Churchin kanssa kiertueelle. Saatoit aina luottaa siihen, että Mike nostatti yhteishenkeä väläyttämällä hymyään niin lavalla kuin sen ulkopuolella. Hänen musiikkinsa ja yhteiset muistot jäävät elämään, mutta häntä tullaan kaipaamaan kovasti”, kirjoitetaan puolestaan Armored Saintin Instagram-päivityksessä.

 

Lisää luettavaa