Black metal -bändi kävi pissaamassa Suomea vihaavan kirkon pihaan

10.06.2014

Yhdysvaltalainen Westboro Baptist Church on ollut otsikoissa sekä metallimaailmassa että Suomessa. Kirkko on uhkaillut muun muassa Jeff Hannemanin ja Ronnie James Dion hautajaisiin kohdistuvilla mielenosoituksilla. Suomalainen media on puolestaan noteerannut värikkäät kommentit siitä miten jumala vihaa homoagendaa ajavia ateistiskandinaaveja.

Kirkon johtaja Fred Phelps kuoli maaliskuussa ja on Infernon verkkotoimituksen saamien tietojen mukaan paikassa jossa paksu ja sykkivä sateenkaari sahaa Phelpsin ahterissa edestakaisin kellon ympäri. Johtajansa kuoleman jälkeen kirkko on viettänyt ainakin näennäisesti hiljaiseloa.

Tällä kertaa kanadalainen black metal -yhtye Panzerfaust nostaa kirkon uutisaiheeksi. Pohjois-Amerikkaa yhdessä Abigail Williamsin ja Lecherous Nocturnen kanssa kiertävä yhtye huomasi olevansa kirkon lähettyvillä ja päätti tehdä vierailun.

”Ajoimme kohti Denveriä ja saimme kuulla, että olemme vain muutaman kymmenen mailin koukkauksen päässä tästä kaikkien rakastamasta hullujenhuoneesta. Sanomattakin selvää, että käänsimme pakumme ja kävimme täyttämässä kansalaisvelvollisuutemme”, Panzerfaust-kitaristi Kaizer kommentoi Bravewordsille.

Tämä kansalaisvelvollisuus annettiin siis Westboro Baptist Churchin pihalle lannoitteen muodossa. Alla kuva tästä lahjoitustilaisuudesta.

panzerfaust-wbc

Lisää luettavaa