Juustoa ja siirappia tunteenpalolla – arviossa Revolution Saints

Julkaistu Infernossa 5/2023.

25.08.2023
REVOLUTION SAINTS
Eagle Flight
FRONTIERS

Hunajata, hunajata on Deen Castronovon laulu ja kolmimiehisen yhtyeensä Revolution Saintsin käheänkaunis AOR.

Elämän varjopuoliakin melkoisella pieteetillä luodanneen Journey-rumpalin kanssamusikantit Jack Blades ja Doug Aldrich ovat vaihtuneet projektin kolmannelle pitkäsoitolle jokseenkin yhtä nimekkäisiin Jeff Pilsoniin ja Joel Hoekstraan, mutta voimatrion sointi on kaikilta oleellisilta osin ennallaan.

Miehistönvaihdokset kuuluvat paitsi taustalauluissa, jotka stemmailee nyt Castronovo itse, myös kitarasooloissa. Vaan kun päälaulaja sekä kappaleiden juustosta ja siirapista keitetty reseptirunko ovat ennallaan, tässä musiikinlajissa ei muulla väliä olekaan. Pehmeänkarheasti kujertava solisti-rumpali laulaa lemmenlurituksensa niin uskottavalla tunteenpalolla, että hänen väkivaltamenneisyytensä antaa melkein anteeksi.

Albumille ei tietenkään ole tälläkään kertaa mahtunut kuin pelkästään hyviä ja vielä parempia biisejä. Silti yksi siivu nousee yli muiden: Sacred on niin ylivoimaisen mukaansatempaavaa ja vilpittömän imelää pehmo-AOR:ää, että jos joku tekee tänä vuonna paremman aikuisrockbiisin, lupaan syödä hatullisen.

Lisää luettavaa