Trio Niskalaukaus, S-Tool, Stratovarius ja Beast in Black – kuvagalleria sympaattisen SmugglerRokin raskaasta perjantaista

SmugglerRok - Lieto, 10.8.2018

14.08.2018

Turun kupeessa järjestettiin viime viikonloppuna neljättä kertaa kaupunkifestivaali SmugglerRok. Aivan Liedon ytimessä pidetty sympaattinen festivaali oli jakanut ohjelmistonsa kahdelle päivälle siten, että lauantai vedettiin niin sanotusti ”koko kansan” esiintyjillä (muun muassa Maija Vilkkumaa, CMX, Atomirotta ja Elastinen) kun taas perjantai pyhitettiin raskaammalle musiikille.

Perjantain ohjelmiston muodostivat Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, S-Tool, Stratovarius sekä Beast in Black. Kombo osoittautui toimivaksi yleisömagneetiksi (päivä oli loppuunmyyty) ja toimitti hyvin viihdyttävän paketin lietolaisyleisölle. Trio Niskalaukaus ja Stratovarius toimittivat konkareiden varmuudella, ”superbändi” S-Tool kurmotti kunnolla turpaan saaden takuulla paljon uusia faneja ja Beast in Black pisti illan päätteeksi homman pakettiin energisesti.

Infernon Vesa Siltanen oli myös paikalla kameroineen ja taltioi tunnelmia keikoilta. Katso mittava galleria tuosta alapuolelta.

Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus

S-Tool

Stratovarius

Beast in Black

Lisää luettavaa