Abhorrence on täällä taas! – kotimaisen metallilegendan uuden levyn avausraita nyt kuunneltavissa

Abhorrence on edelleen yhtä brutaali kuin kolme vuosikymmentä sitten.

Suomalainen death metal -pioneeri Abhorrence julkaisee 28 vuoden tauon jälkeen uutta materiaalia syksyllä Megalohydrothalassophobic-ep:n muodossa. Neljä uutta biisiä sisältävä levy on äänitetty Amorphis-rumpali Jan Rechbergerin studiolla yhden huhtikuisen viikonlopun aikana ja levyn julkaisijana toimii Svart Records. Infernolla on ilo tarjota kuunneltavaksi levyn avausbiisi Anthem for the Anthropocene.

Kokoonpano on lähes sama kuin vuonna 1990, ainoana uutena jäsenenä mukaan on liittynyt rumpali Waltteri Väyrynen (Paradise Lost, Vallenfyre). Meininki ja vanha kunnon Abhorrence-soundi on pysynyt siis ennallaan – luvassa on vanhan liiton kuolometallia, jossa soi kaikuja doomista, blackista ja psykedeliasta ja sanoituksissa yhdistyvät H.P. Lovecraftin tarinat filosofi Timothy Mortonin ajatuksiin antroposeenista, ihmiskunnan tuhoisasta aikakaudesta.

Megalohydrothalassophobic julkaistaan 14. syyskuuta. Bändi soittaa sen kunniaksi Helsingin Bar Loosessa 22. elokuuta, jolloin on mahdollista myös ostaa levy jo ennakkoon.