Adrenaline Mobin jatko on Mike Orlandon mukaan yhä kysymysmerkki – ”On tapahtunut niin paljon pahaa, että siitä on vaikea päästä yli”

Kitaristi sanoo edelleen kärsivänsä puolitoista vuotta sitten sattuneen onnettomuuden seurauksista.

Adrenaline Mobin uralle on osunut vastoinkäymisiä enemmän kuin tarpeeksi. Vuonna 2015 yhtyeen silloinen rumpali, Twisted Sisteristäkin tuttu A.J. Pero löydettiin kuolleena bändin keikkabussista, minkä johdosta yhtye oli jo lähellä lopettaa. Bändi päätti kuitenkin jatkaa ja julkaisi viimeisimmän albuminsa We the People kesällä 2017, jonka kiertueella yhtye joutui liikenneonnettomuuteen, jonka seurauksena basisti David Zablidowsky (kuvassa vasemmassa laidassa) menehtyi.

Perustajajäsen ja kitaristi Mike Orlando (kuvassa toisena oikealta) kertoo tuoreessa BODS Mayhem Hourin haastattelussa, ettei Adrenaline Mobin jatkosta ole vielä keskusteltu eikä hän ole varma, haluaako hän itse jatkaa bändissä, joka on joutunut kestämään todella paljon pahoja asioita.

”En osaa sanoa. Olemme käyneet läpi niin paljon huonoja aikoja, tuskaa ja kipua. Se jatkuu edelleen: tänä perjantaina menen neljänteen niskaoperaatiooni. Se tuntuu siis edelleen tuoreelta. Olen taistellut fyysisten ongelmien kanssa nyt puolitoista vuotta, mikä on rankkaa. Niinpä en halua sanoa mitään, yritän vain mennä eteenpäin ja olen iloinen, että olen yhä täällä sen kamalan onnettomuuden jälkeen”, Orlando toteaa.

”Rakastan Adrenaline Mobia, sehän on minun lapseni. Teimme upeaa musiikkia ja Russell Allen (kuvassa toisena vasemmalta) on uskomaton laulaja. Kaikki bändissä soittaneet tyypit ovat olleet uskomattomia – Mike Portnoy ja kaikki muut. Se on hienoa, mutta on tapahtunut myös niin paljon pahaa, että siitä on vaikea päästä yli.”