Akercocke nousee kuolleista ja tarjoilee heti uutta musiikkia

27.04.2016

Vaikeasti kategorisoitava, mutta varsin moneen progehtavaan black/death-bändiin vaikuttanut ikoninen Akercocke tekee paluun. Bändi heitti virallisesti pillit pussiin vuonna 2012, mutta nyt britit ovat päättäneet koettaa yhteissoitantaa uudelleen. Uutta levyä nimeltä Renaissance in Extremis sävelletään jo, ja siitä on jo ilmoilla maistiainenkin bändin uusilla nettisivuilla.

Mukana ovat bändin perustajajäsenet, kitaristi-laulaja Jason Mendonça, rumpali David Gray ja kitaristi Paul Scanlan. Bassoa hivelee Nathaniel Underwood. Bändi kuvailee tulevaa levyä nettisivuillaan seuraavasti:

– Odota uusia tunnelmia, musiikillista moniulottuvuutta, ylevyyttä ja absurdiutta. Seuraa meitä niin saadaksesi lisää studioraportteja, kiertuepäivämääriä, festivaalibuukkauksia ja kurkkauksia kaaoksesta syntyvään järjestykseen…

Ilmeisesti aktivoituminen on melkoisen hyvällä höyryllä puuhattu juttu, nimittäin ensimmäinen keikkakin on jo julkistettu Englannin Bloodstock-festivaalille. Sormet ja varpaat ristissä odottelemme Pohjolaankin ulottuvaa kiertuetta uuden levyn promohommissa.

Lisää luettavaa