”Alicen kanssa soittaminen on ollut mahtava kokemus” – Nita Strauss kertoo, mikä on tärkein shokkirokin kummisedältä oppimansa asia

Alice Cooperin maine hienona miehenä ei ole tuulesta temmattu.

14.03.2018

Kitaristi Nita Straussilla tulee kesällä täyteen neljä vuotta Alice Cooperin taustayhtyeen riveissä. Vuonna 1986 syntynyt Strauss hehkutti 1948 syntynyttä pomoaan Little Punk Peoplen tuoreessa haastattelussa.

”Alicen kanssa soittaminen on ollut mahtava kokemus, koska hän rakastaa sitä, mitä tekee. Hän täytti juuri 70 ja kun näkee sen ikäisen kaverin lavalla… Olen 31 ja hän on joka ilta minua kovemmassa vedossa! Se on uskomatonta”, Strauss hämmästelee.

Kitaristi toteaa myös oppineensa Cooperilta paljon siitä, miten faneja ja muita ihmisiä tulee kohdella ja antaa näille aikaa.

”Olen nähnyt paljon bändejä, jotka tekevät meet & greet -tilaisuuksia joissa ihmiset menevät nopeasti läpi, että ’Moi, valokuva, valmis. Moi, valokuva, seuraava.’ Alice istuu alas ja juttelee ihmisille tyyliin viisi tai kymmenen minuuttia. Joskus odottelemme häntä keikkabussissa tunnin tai pari, koska hän jää ja viettää aikaa ihmisten kanssa ja arvostaa heitä. Se on mielestäni todella arvokasta.

Lisää luettavaa