”Älkää antako hänen trollata” – Corey Taylor kommentoi huhumyllyä Slipknotin uuden rumpalin ympärillä

Jeramie Kling heitti lisää vettä myllyyn, mutta laulaja vakuuttaa, ettei se ole hän.

28.11.2023

Slipknot antoi bändissä lähes 10 vuotta rumpaloineelle Jay Weinbergille lähtöpassit marraskuun alussa. Ilmoitus tuli yllätyksenä myös Weinbergille itselleen.

Samaan aikaan rumpali Jeramie Kling erosi Venom Inc. -yhtyeestä ja teki sosiaalisessa mediassa mystisiä julkaisuja, joiden perusteella monet epäilivät Klingin olevan Slipknotin uusi rumpali. Kling muun muassa julkaisi Instagramissaan Slipknotin logon (julkaisu poistettiin nopeasti) ja myöhemmin kuvan uudesta snare-rummustaan, jonka saatetekstiin tämä oli lisännyt hashtagin #im666, minkä uskotaan olevan viittaus Slipknotin Heretic Anthem -kappaleen sanoihin ”If you’re 555, then I’m 666”.

Nyt kuitenkin Slipknot-nokkamies Corey Taylor on ampunut X:ssä eli entisessä Twitterissä alas huhut siitä, että Kling olisi yhtyeen uusi rumpali. Taylor ei nimeä Klingiä suoraan, mutta on lisännyt julkaisuunsa hashtagin #hesnot666.

”Tiedoksi kaikille, jotka pohtivat uutta rumpaliamme: se ei ole hän. Älkää antako hänen trollata teitä. Hän ei ole edes listallamme”, Taylor vakuuttaa.

 

Lisää luettavaa