Amon Amarthin uusi video jäljittelee totuudenmukaisesti viikinkien taisteluita

Amon Amarthilta uusi video!

29.09.2019

Amon Amarth julkaisi musiikkivideon kappaleelleen Shield Wall, joka löytyy yhtyeen uusimmalta, toukokuussa julkaistulta Berserker-albumilta.

Videon takaa löytyy tuttu kaksikko: ohjaaja Phil Wallis ja tuottaja Alexander Milas. He vastasivat myös yhtyeestä kertovan dokumenttielokuvan The Pursuit of Vikingsin työnjäljestä.

”Shiel Wallin päämäärä oli tuottaa historiallisesti paikkansapitävä kuvaus taistelukentän taktiikoista, joista viikingit tunnettiin ja joiden vuoksi he olivat pahamaineisia.” videota kuvaillaan.

Todenmukaisuuden varmistamiseksi on videota  työstetty yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa. Mukana videon teossa on ollut tunnettu viikinkitutkija sekä viikinkien taisteluiden uudelleenjärjestäjä (re-enactor) Igor Górewicz.

Myös videon kuvaamispaikka on ja esiintyjät on valittu huolella. Video on ensinnäkin kuvattu Puolan Wolinissa Festival of Slavs & Vikings -festivaalilla. Teeman mukaisesti sillä myös vierailee maailman parhaimmistoon kuuluvia viikinkien uudelleenmuodostusryhmiä (viking reenactment groups).

Amon Amarth saapuu loppuvuodesta esiintymään Suomeen. Yhtye nähdään Helsingin Jäähallin Black Boxissa 9. joulukuuta lämmittelijöinään Hypocrisy ja Arch Enemy. Lisää tietoa keikasta voit lukea täältä. Uuden videon näet sen sijaan alta.

 

 

Lisää luettavaa