Amorphis-leiristä ikäviä uutisia – ”En voi enää elää tai työskennellä näissä olosuhteissa…”

27.04.2017

Juuri Amerikan-kiertueelta kotiutunut Amorphis on julkaissut tiedotteen, jonka sisältö ei ole sieltä iloisimmasta päästä. Bändissä 17 vuotta bassoa soittanut Niclas Etelävuori on päättänyt lähteä bändistä.

Tiedotteen mukaan basistin lähdön syynä ovat erimielisyydet manageriportaan kanssa. Etelävuori ja yhtyeen muut jäsenet vakuuttavat, ettei bändin jäsenten välillä ole pahaa verta.

”Lähtöni johtuu sataprosenttisesti yhtyeen managerista. Kauan sitten sain hänet takaisin tähän asemaan, ja viimeisten vuosien aikana en ole kuullut muuta kuin valheita ja hevonpaskaa. Sain tarpeekseni. En voi enää elää tai työskennellä näissä olosuhteissa. Minusta manageri ajattelee ainoastaan omaa etuaan eikä sitä, mikä on bändille parasta. Ja niin asia ei voi olla”, Etelävuori kirjoittaa.

”Muu bändi kuitenkin jatkaa tätä samaa polkua, joten minun täytyy etsiä uusi. Meidän tulee tehdä kuten parhaaksi näemme, enkä voi luottaa enää manageriimme. Olen jättänyt oven auki, mikäli muu bändi haluaa vielä päättää toisin.”

Yhtye kertoo hoitavansa tulevaisuuden sovitut keikkansa yhtyeen alkuperäisen basistin Olli-Pekka Laineen kanssa. Syksyllä yhtyeen on tarkoitus suunnata studioon työstämään seuraavaa levyään.

Lisää luettavaa