As I Lay Dying -nokkamies toipuu erikoisesta onnettomuudesta – sytytti itsensä vahingossa tuleen

Tim Lambesis heitti kirjaimellisesti bensaa liekkeihin ja sairaalareissuhan siitä tuli.

17.12.2020

As I Lay Dying -yhtyeen nokkamies Tim Lambesis – joka istui muutaman vuoden linnassa vaimonsa palkkamurhan suunnittelemisesta – on joutunut sairaalaan vakavien palovammojen vuoksi. Lambesis jakoi Instagramissa kuvan itsestään makaamassa sairaalavuoteella ja odottamassa leikkausoperaation alkua.

”Pahoittelut ystävilleni, etten ole ehtinyt kertoa, mitä oikein on tapahtunut. Yritin saada kokkoa syttymään kaatamalla bensakanisterista pienen lorauksen tuleen, kun korkki irtosi kokonaan. Bensaa lensi vaatteilleni ja onnistuin polttamaan noin 25 prosenttia kehostani”, Lambesis kertoo.

”Olen ollut sairaalassa lauantai-illasta lähtien ja tulen olemaan täällä todennäköisesti ainakin muutaman viikon. Leikkauksessa poistetaan loput kuolleesta ihosta, jota ei saatu otettua pois tämän viikon siteiden vaihdon yhteydessä. Leikkauksen jälkeen kuollutta ihoa ei tarvitse raapia irti niin kovaa siteitä vaihtaessa, mikä on minulle iso helpotus. Olen äärimmäisen kiitollinen palovammaosaston työntekijöille, jotka pitävät minusta hyvää huolta.”

Lisää luettavaa