Avenged Sevenfoldin M. Shadows lupaa uuden albumin ilmestyvän ennen seuraavaa kesää

Avenged Sevenfoldin uusi levy on ottanut aikansa.

08.07.2021

Melodista metallia rokkaavalla otteella soittava Avenged Sevenfold julkaisi viimeisimmän kokopitkänsä The Stagen vuonna 2016.

Uutta levyä on valmisteltu hitaasti ja hartaasti, mutta nyt bändi uskaltaa tarjota sille jo alustavan julkaisuajankohdan:

”Syy, miksi emme puhu paljon musiikista on, että kaikki mitä sanomme siitä nostetaan esiin, emmekä voi määritellä musiikkia, että ’No, se on raskasta, se on nopeaa…'”, laulaja M. Shadows juttelee That Space Zebra Show’n haastattelussa.

”Mitä sitten voimme sanoa siitä? Se on taideteos, jonka parissa olemme työskennelleet kauan, ja meillä on ollut tänä aikana joitain henkilökohtaisia juttuja, joista kerromme myöhemmin… Mutta olemme buukkaamassa keikkoja ensi kesälle, ja albumi tulee olemaan ulkona ennen niitä.”

Albumin julkaisun viivästymiselle on selkeä syy:

”Ei ole mitään järkeä julkaista levyä nyt, jos emme pääse kiertämään. Maailma on muuttunut”, Shadows kertoi helmikuussa 93X-radiokanavan haastattelussa.

”Albumin laittaminen Spotifyhin ilman kiertämistä ei kuulosta kohdallamme mitenkään järkevältä, joten me odotamme, kunnes kaikki palaa ennalleen. Julkaisemme sitten levyn ja asiat tulevat olemaan hyvin.”

Voit katsoa That Space Zebra Show’n haastattelun täältä.

Lisää luettavaa