Bodom After Midnightin ja Amorphisin tähdittämä Unholy Winter Fest siirtyy syksyyn 2021

Ravintola Kerubissakaan ei alkuvuonna juuri elävää musiikkia kuulla.

15.12.2020

Alun perin lokakuulle kaavailtu, sittemmin helmikuuhun siirtynyt Joensuu Areenan Unholy Winter Fest on päätetty siirtää entistäkin pidemmäs aina syksyyn 2021 saakka. Tarkkaa päivämäärää selvitellään vielä, mutta paikkana toimii yhä Joensuu Areena. Alkuperäisen ohjelmiston mukaan tapahtumassa lauteille nousevat Bodom After Midnight, Amorphis, Insomnium ja Lost Society, mutta koska osalla yhtyeistä syksyn aikataulut ovat vielä epäselviä, joudutaan ohjelmiston varmistusta vielä odottamaan.

”Vaikka tapahtumien järjestämisessä häämöttää jo koronarokotteen myötä valoa tunnelin päässä, eletään alkuvuosi vielä epävarmuudessa. Tässä tilanteessa on vastuullista ja kaikkien kannalta järkevää siirtää tapahtuma suoraan aikaan, jolloin tilanne on todennäköisesti jo helpottunut”, kommentoi tapahtumatuottaja Harri Laukkanen järjestäjänä toimivalta Joensuun Kerubilta.

Myös ravintola Kerubin livemusiikkitarjontaan tulee alkuvuoden osalta muutoksia vallitsevan tilanteen vuoksi ja kaikki tammi- helmikuulle suunnitellut keikat on yhtä poikkeusta lukuun ottamatta siirretty tulevaisuuteen. Osa keikoista siirtyy jo kolmatta kertaa. Listan perutuista keikoista löydät täältä.

”Konserttien ja keikkojen siirtely on valitettavaa sekä asiakkaiden, artistien että järjestäjien puolesta, mutta vaihtoehtoja ei tällä hetkellä juuri ole”, toteaa Kerubin ohjelmaa rakentava promoottori Panu Hattunen.

 

Lisää luettavaa