Bullet For My Valentinen Matt Tuck heittäytyi hurjaksi: maailman ensimmäinen keikka maalla, meressä ja ilmassa

15.03.2016

Bullet For My Valentinen nokkamies Matt Tuck yhdisti voimansa Jägermeisterina tunnetun väkiviinaksen kanssa ja heitti maailman ensimmäisen keikan maalla, meressä ja ilmassa. Niin mitä?

Jägermeisterin Ice Cold -konserttisarjassa on aiemminkin vedetty rokkikeikkoja ääriolosuhteissa: viime vuonna TesseracT soitti brändin sponsoroimana iglun katolla Suomen Lapissa. Tällä kertaa ei enää riittänyt pelkkä hyytävä pakkanen ja kirjaimellisesti jäinen ilmapiiri.

Tämänvuotinen Ice Cold -keikka aloitettiin helikopterissa Norjan Tromsøn yllä. Matt Tuck otti akustisen kitaran kouraan ja hyppäsi laskuvarjolla Lyngsfjordin vuonoon – samaan aikaan soittaen bändinsä The Last Fight -biisiä. Keikan yleisönä toimi kolme miehen parasta kaveria, joille oli pakattu matkaan omat laskuvarjot ja mitä luultavimmin parit tuhdit rohkaisuryypyt.

Sitten artisti ja yleisö seilasivat moottoriveneellä vuonon halki Venom-biisin raikaessa. Maalle päästyään poppoo vielä vedettiin reessä siperianhusky-saattueella kohti Guhkesgaisa-vuoristoa, samalla kun kitara ja Matt heläyttelivät ilmoille Bittersweet Memories -balladia. Maailman ensimmäinen extreme-triathlon-keikka huipentui nuotiolle saamelaisessa kylässä keskellä kimaltelevaa arktista vuoristoa.

Että sellainen tempaus. Oliko kyseessä tarpeellinen idea? Kuka tietää. Joka tapauksessa ääni- ja kuvamateriaalia seikkailusta löytyy alla. Toimittajan henkilökohtainen suosikkihetki tulee heti alussa, kun laskuvarjohyppyneitsyytensä juuri edellisellä sekunnilla menettänyt Matt Tuck sitkeästi vetää biisiään, vaikka ääni väräjää, no, melko lailla.

Lisää luettavaa