Burton C. Bell ei halua olla enää missään tekemisissä Fear Factory -jäsenten kanssa – ”Kun menen eteenpäin, minä todella menen eteepäin”

"Sille on syynsä, miksi ihmiset jatkavat matkaansa", laulaja toteaa.

11.01.2021

Fear Factory -leirissä kuohui viime syksynä siihen malliin, että laulaja Burton C. Bell (kuvassa oikealla) ilmoitti lähtevänsä bändistä ja jättävänsä kitaristi Dino Cazaresin (kuvassa vasemmalla) yksin pyörittämään industrial metal -orkesteria laulajan keskittyessä omaan Ascension of the Watchers -projektiinsa.

Tuoreessa The Razor’s Edgen haastattelussa Bell painottaa, ettei hänellä ole mitään aikomusta olla enää missään yhteyksissä Cazaresiin tai muihin bändin ex-jäseniin kuten rumpali Gene Hoglaniin tai basisti Byron Stroudiin. Hän ei näe mitään syytä, miksi katsella taaksepäin vaan katsoo mieluummin tulevaan.

”Ei, ei, ei. Se olisi kuin palaisi yhteen ex-tyttöystävän kanssa – ajatus siitä voi tuntua muutaman sekunnin hyvältä, mutta heti kun niin tapahtuu, alkaa jo kaduttaa. Sille on syynsä, miksi ihmiset jatkavat matkaansa ja kun menen eteenpäin, minä todella menen eteepäin”, laulaja vakuuttaa.

”Saavutimme paljon, meillä oli paljon hienoja aikoja ja hetkiä, mutta jos haluan jatkaa työskentelyä, haluan mennä eteenpäin. On myös asioita, joita ei voi muuttaa ja sen sijaan, että yrittäisin muuttaa niitä, jatkan matkaani.”

Lisää luettavaa