Bussiturma jätti jäljet – Baronessin basisti ja rumpali lähtivät bändistä

26.03.2013

Baroness joutui elokuussa kiertueellaan Briteissä onnettomuuteen, jossa bändin bussi putosi kymmenen metrin matkan. Jäsenet saivat vammoja, mutta toipuvat ainakin päällisin puolin.

Yhdysvaltalaisbändi tiedotti eilen kotisivuillaan basisti Matt Maggionin ja rumpali Allen Blicklen jättäneen bändin. John Baizley kirjoitti Baronessin nimissä muun muassa seuraavaa:

”Bussionnettomuutemme jätti parantumattomia jälkiä, sisäisiä ja ulkoisia sekä fyysisiä ja henkisiä. Vaikka tämä trauma yhdistää meitä, jokainen meistä on radikaalisti erilaisissa olosuhteissa kuin ennen turmaa ja meidän täytyy mennä eteenpäin kukin tahollaan.”

”Ensinnäkin, toivumme kaikki omalla aikataulullamme. Toiseksi, Baroness on sitoutunut jatkamaan siitä mihin jäimme. Henkilökohtaisesti tämä on toipumiseni tavoite, joka antaa jotain odotettavaa.”

”Osalle meistä onnettomuus vaati muutoksen, joka estää musiikin esittämisen ja kiertämisen. Surullisina joudumme ilmoittamaan, että Matt Maggioni ja Allen Blickle eivät jatka Baronessin kanssa. Syistä ei voi repiä kohua, eikä niihin liity riitaa. Onnettomuuden vaikutukset olivat yksinkertaisesti niin vakavia, että ne estävät Baronessissa jatkamisen.”

Bändi kertoo myös löytäneensä muusikot paikkaamaan Maggionia ja Blickleä.

Lisää luettavaa