Carmine Appicen kommentit Mick Marsista ja Mötley Crüesta saivat Nikki Sixxin suuttumaan – ”Joku kulahtanut rumpali puhuu puolestamme?”

Yhtye itse ei ole kommentoinut juuri mitään kitaristin tilanteesta.

21.03.2023

Mötley Crüe teki viime kesänä paluun ja kiersi Pohjois-Amerikkaa alkuperäiskokoonpanollaan. Tänä vuonna kiertue laajeni Eurooppaan, mutta kitaristi Mick Mars ilmoitti jäävänsä pois kelkasta. Yhtyeen julkaiseman tiedotteen mukaan Mars astui syrjään terveysongelmien vuoksi ja hänen tontilleen pestattiin John 5.

Rumpalilegenda Carmine Appice (Vanilla Fudge, Beck, Bogert & Appice, Cactus), joka on Mick Marsin läheinen ystävä, antoi kuitenkin Ultimate Guitarille haastattelun, jossa tämä väitti Marsin kertoneen hänelle taustalla olleen muitakin syitä kuin vain terveyshuolet. Appicen mukaan Mars ja muut bändin jäsenet eivät tulleet kovin hyvin juttuun ja kitaristia harmitti se, miten bändi käyttää nykyään niin paljon taustanauhoja keikoillaan.

”Olen jutellut Mickin kanssa ja hän sanoi, ettei ollut onnellinen stadionkiertueella, koska kaikki tuli nauhalta. Kaikki oli suunniteltu etukäteen, mikä oli ihan hevonkukkua. Mick on hyvä soittaja, joten hän ei hyväksynyt sitä, ettei hänen annettu soittaa vapaasti”, Appice sanoo.

”Mickiä vitutti, koska hän pystyi ja halusi soittaa omat juttunsa. Hän ei halunnut esittää soittavansa niitä. Luulen sen olleen yksi syy, miksi hän sanoi, että nyt riittää. Tietenkään hänen tautinsa ei auta asioita eikä tee kiertämisestä helppoa, mutta Mick pystyy yhä soittamaan kaikki lickinsä, mutta hänen ei annettu tehdä niin.”

”Hän myös matkusti bussilla keikkapaikasta toiseen, kun taas muut jätkät lensivät kaikkialle. Hän valitteli, miten paljon rahaa he haaskaavat. Muut yrittivät olla rokkistaroja ja Mick halusi vain soittaa musiikkia. Heidän elämäntapansa olivat hyvin erilaiset, joten heillä oli paljon erimielisyyksiä. Mick oli vain kypsä. Heidän piti tehdä viimeinen kiertue, mutta he tulivatkin takaisin. Stadionkiertueen piti olla viimeinen kiertue, mutta he jatkoivatkin sitä. Niinpä Mars totesi, että pärjäätte ilman minuakin, jätän tämän väliin.”

Appicen haastattelu sai basisti Nikki Sixxin närkästymään ja kommentoimaan asiaa Twitterissä. Appicen lisäksi Sixx kritisoi myös Appicen kommenteista uutisoinutta mediaa.

”Rakastan sitä, miten ihmiset puhuvat puolestamme ilman, että he puhuvat meidän kanssamme. Tämän takia media on menettänyt uskottavuutensa. He levittävät paskaa mainosrahojen toivossa. Me emme lähde siihen peliin. Kun totuus tulee julki, se tulee meiltä”, Sixx kirjoittaa.

”Joku kulahtanut rumpali puhuu puolestamme? Ja pohjamudissa mönkivä media yrittää rahastaa näillä valheilla? Tervetuloa surulliseen ’Katsokaa minua, katsokaa minua’ -maailmaan.”

Lisää luettavaa