Cavaleran veljesten Roots -kiertue saa jatkoa, mukaan myös suomalaisväriä – Maxilla lisäksi suunnitelmissa toinenkin nostalgiakiertue

Viime joulukuussa Hämeenlinnassakin poikennut Max ja Igor Cavaleran Return to Roots -kiertue ei ota loppuakseen.

Sepulturan Roots-albumia juhlistava kiertue tekee nimittäin uuden pyrähdyksen Euroopassa loppuvuodesta. Marraskuun lopulla alkavalle kiertueelle lähtevät seuraksi myös Insomnium sekä Overkill, joten kattaus on ainakin kohdillaan. Suomeen tai ylipäänsä Pohjoismaihin tämä rundi ei valitettavasti yllä, vaan pyörii pääasiassa Saksassa.

Max Cavalera on tainnut saada Return to Roots -keikoista kunnon nostalgiakärpäsen pureman, sillä miekkonen suunnittelee seuraavaksi lähtevänsä Soulfly-bändinsä kanssa kiertueelle, jolla tämä esittää Nailbomb-sivuprojektinsa vuonna 1994 julkaistun Point Blank -albumin kokonaisuudessaan.

”Se levy on niin vittumainen! Minä ja Alex [Newport, Fudge Tunnel] olimme silloin todella kyrpiintyneitä kaikkeen ja päätimme tehdä kunnon ’haistakaa vittu’-projektin. Se on yksi vihaisimmista levyistä koskaan”, Max muisteli Nailbombin ainoaa levyä taannoin Team Rockille.

Vielä ei kuitenkaan ole tarkempaa tietoa, milloin ja missä tämä Point Blank -kiertue tulee tapahtumaan. Jäämme siis seuraamaan tilannetta.