Century Medialta lähtöpassit saaneen Vektorin nokkamies kommentoi tapausta: ”Menetimme sopimuksen valheiden ja panettelun vuoksi”

David DiSanto kommentoi videolla hänestä esitettyjä syytöksiä.

29.09.2022

Century Media ilmoitti 14.9. tehneensä sopimuksen thrash metal -yhtye Vektorin kanssa. Levy-yhtiö ilmoitti kuitenkin jo 16.9. irtisanoneensa sopimuksen ja lopettaneen yhteistyön bändin kanssa. Syy irtisanomiseen oli levy-yhtiön saama viestien tulva, jossa yhtiötä kritisoitiin siitä, että nämä ovat tekemisissä Vektorin David DiSanton kanssa, jota tämän ex-vaimo on syyttänyt väkivaltaisuudesta ja päihdeongelmista.

DiSanto on nyt julkaissut Vektorin Facebook-sivuilla videoviestin, jossa tämä kommentoi levytyssopimuksen purkua, hänestä esitettyjä syytöksiä sekä eritoten hänen ex-vaimonsa julkaisemaa videota, jossa pari riitelee ja DiSanto viskaa naisen sänkyyn sekä heittää tätä tyynyllä.

”Pieni koirani Sprinkles käynnisti ketjureaktion, jollaista en osannut kuvitellakaan. Se tapahtui alkuvuodesta 2019, jolloin häntä vielä opetettiin sisäsiistiksi. Hän oli päästänyt pienen kakan rappusille keskellä yötä, kun olin jo mennyt nukkumaan. Heräsin siihen, kun vaimoni seisoi sängyn vieressä ja läpsi minua toistuvasti päähän, veti minua hiuksista ja porautui kynsillään rintaani. Hän huusi ja raivosi vaatien minua siivoamaan jätökset välittömästi”, DiSanto kertoo.

”Pyysin häntä jättämään minut rauhaan ja sanoin siivoavani sotkun aamulla. Mutta hän jatkoi läpsimistäni varmaan puolen tunnin ajan. Lopulta nousin ylös, pyysin häntä väistämään, jotta voin mennä siivoamaan sotkun kuten hän vaati. Mutta hän ei liikahtanutkaan vaan jatkoi raivoamista ja tilanteen eskaloimista. Joten tartuin häneen kiinni, siirsin hänet sänkyyn pois tieltäni. Sitten heitin häntä tyynyllä ja käskin häntä jättämään minut rauhaan.”

”Se on totuus siitä, mitä tuona iltana ja tuolla videolla tapahtui. Joistain se ei välttämättä ole iso juttu, mutta haluan tehdä selväksi, että olen todella pahoillani ja häpeän sitä, miten tilanteessa reagoin. Se, että tämä asia on tuotu ventovieraiden tiettäväksi, on antanut minulle mahdollisuuden oppia ja kasvaa. Viimeiset vuodet ovat tehneet minusta hyvin nöyrän. Jäin nalkkiin toksiseen suhteeseen ja tunsin, ettei minulla ole ulospääsyä. Toivon, että vastaavaa kokevat ihmiset löytävät voimaa ja pystyvät jatkamaan eteenpäin elämässään. Sitä minäkin yritän.”

DiSanto myös tyrmäsi huhut, että hänen ja hänen ex-vaimonsa välillä olisi mitään oikeustaisteluita käynnissä. DiSanton mukaan parin avioero astui voimaan vuonna 2021, jonka jälkeen he jakoivat omaisuuden keskenään ja jatkoivat kukin omaan suuntaansa.

”Minulla ei ole rikosrekisteriä eikä minua todellakaan ole koskaan syytetty minkäänlaisesta perheväkivallasta. Pidätyskuva, jota ihmiset jakavat netissä, ei liity tähän millään tavalla vaan on vuodelta 2013, kun heitin olutta kristillisen mielenosoittajan päälle, joka suututti yleisöä Scon Metal Festissä Memphisissä. Siinäkään tapauksessa syytteitä ei nostettu”, DiSanto kertoo.

”Toivon, että ihmiset lopulta määrittelisivät bändin musiikin eikä henkilökohtaisten elämiemme, minun elämäni kautta. Yritän jatkuvasti tulla paremmaksi kaikilla elämän osa-alueilla. On sääli, että menetimme levytyssopimuksen valheiden ja panettelun vuoksi, mutta yritämme jatkossakin parhaamme, jatkamme kasvamista ja nousemme haasteiden yläpuolelle.”

Lisää luettavaa