Vektor-nokkamies kommentoi vaimonsa syytöksiä – ”En halunnut elämästäni typerää saippuaoopperaa, mutta tässä sitä ollaan”

"Haluan vain, että kaikki vihanpito päättyy", David DiSanto kommentoi.

09.07.2019

Thrash metal -yhtye Vektorin nokkamies David DiSanto nousi kesäkuun loppupuolella otsikoihin tämän vaimon kerrottua julkisesti laulaja-kitaristin väkivaltaisesta käyttäytymisestä sekä alkoholiongelmasta. Katy DiSanto kuvaili pariskunnan kahdeksan vuoden avioliiton olleen pari viimeisintä vuotta yhtä helvettiä ja hakeneensa miehelleen lähestymiskieltoa.

David DiSanto on pysynyt asiasta tähän saakka vaiti, mutta nyt muusikko on julkaissut tiedotteen, jossa hän kommentoi hyvin hienovaraisesti hänestä heitettyjä syytöksiä. Davidin mukaan hänestä on levitetty paljon väärää tietoa ja haluaa ihmisten olevan yleisesti ottaen kiltimpiä toisilleen.

”Yritin pysyä hiljaa, mutta liikkeellä on niin paljon vihaa, että minun täytyy sanoa jotain, vaikkakin hyvin suurpiirteisesti. Haluan kaikkien tietävän, että joskus ihmissuhteet ovat kinkkisiä ja ihmiset tekevät ja sanovat pahoja asioita, kun hommat eivät suju. En halunnut elämästäni typerää realityohjelmaa tai saippuaoopperaa, mutta tässä sitä ollaan ja se on todella halventaa sitä musiikkia, jota bändi on tehnyt”, David DiSanto kirjoittaa.

”On henkilö, joka on tuhonnut koko bändin ja (yllätys!) se en ole minä. Minua oikeasti hävettää, että valehtelin niin monta vuotta yrittäessäni pelastaa tämän henkilön ja samalla loukkasin itseäni, bänditovereitani, ystäviäni ja perhettäni. Haluan vain, että kaikki vihanpito päättyy.”

DiSanto pyytää, etteivät ulkopuoliset niele kaikkea draamaa asioiden ympärillä vaan että he ajattelisivat itse ja tekisivät omat johtopäätöksensä todisteiden valossa. Hän myös peräänkuuluttaa ihmisiltä ystävällisyyttä, rehellisyyttä ja eettisyyttä kaikkia kohtaan.

”Ajauduin vaikeaan tilanteeseen ja yksi 15 sekunnin väläys elämästäni on paisunut netissä. Olen varma, että moni teistä on kokenut samaa, vaikkei välttämättä tässä mittakaavassa, mutta se ei ole hauskaa kummallekaan osapuolelle. Olen onnekas, että minulla on ystävät ja perhe tukena enkä halua kuvitella, mitä tapahtuisi jollekin, jolla ei olisi samanlaista turvaverkkoa”, DiSanto jatkaa.

”Jos sinulla on jotain pahaa sanottavana: anna tulla. Se todennäköisesti tarkoittaa, ettet ole kokenut mitään vastaavaa. Se on vaikeaa ja musertavaa. Olen saanut paljon vihapostia – pyydän, pyydän, älkää lähettäkö sitä toiselle osapuolelle. Älkääkä vastatko negatiivisiin kommentteihin. Antaa heidän sanoa sanottavansa ja ollaan sivistyneitä toisillemme. Lopetetaan vihanpito ja mennään eteenpäin. Tämä henkilökohtainen likapyykki ei kuulu nettiin eikä metallimusiikkiin, varsinkin kun kyseessä ovat väärät syytökset.”

DiSanto päättää kirjoituksensa toteamalla olevansa jälleen bändin ex-kitaristi Erik Nelsonin kanssa puheväleissä. Nelson, basisti Frank Chin ja rumpali Blake Anderson erosivat yhtyeestä vuonna 2016 jättäen DiSanton ainoaksi jäljellä olevaksi jäseneksi.

”Olemme jälleen ystäviä. Saa nähdä, mitä tapahtuu”, DiSanto lopettaa mystisesti.

Lisää luettavaa