Chester Benningtonin vanha yhtye julkaisee muistolevyn edesmenneen laulajan kunniaksi – mukana nimekkäitä vierailijoita

Grey Daze oli tekemässä paluuta juuri ennen Benningtonin kuolemaa.

11.12.2019

Grey Daze -yhtye, jossa laulaja Chester Bennington vaikutti 90-luvulla ennen Linkin Parkiin liittymistä, oli tekemässä paluuta ja työstämässä levyä vanhojen biisiensä uusintaversioista vain muutamia kuukausia ennen Benningtonin kuolemaa. Kesken jäänyt työ on nyt saatettu loppuun laulajan läheisten ystävien avustuksella ja levy tullaan julkaisemaan Benningtonin muistoa kunnioittaen.

Blabbermouthin mukaan levyllä ovat mukana muun muassa Chesterin poika Jaime Bennington, Korn-kitaristit Brian Welch ja James Shaffer, Marcos Curiel P.O.D.-yhtyeestä, Bushin Chris Traynor sekä Ryan Shuck, joka vaikutti aikoinaan Chesterin kanssa Dead by Sunrise -yhtyeessä. Albumin julkaisijana toimii 320 Changes Direction, joka on Chesterin Talinda-lesken perustama hyväntekeväisyysjärjestö.

”Kun Chester menehtyi, Grey Dazen paluu väistyi kaikkien mielestä. Siihen liittyi liikaa tunteita emmekä voineet edes ajatella, mitä projektille tulee tapahtumaan. Kun pilvet lopulta hieman väistyivät ja pystyimme pohtimaan, mitä Chester olisi halunnut meidän tekevän, päätimme jatkaa työtä, jonka hän oli aloittanut, josta hän oli ylpeä ja jonka hän halusi jakaa faniensa kanssa. Yksi näistä oli Grey Daze, jonka avulla voimme kertoa Chesterin tarinaa eteenpäin”, Talinda kirjoittaa Twitterissä julkaistulla tiedotteella.

”Grey Dazen levy valoittaa sitä, mistä mieheni ura lähti liikkeelle ja toivottavasti auttaa hänen fanejaan paremmin ymmärtämään hänen taidettaan ja antaa kokonaisemman kuvan hänen matkastaan.”

Lisää luettavaa